Logga in på Devolv

Läs vidare för att lära dig hur du loggar in på Devolv med din e-postadress eller ditt Apple, Google - eller Facebook-konto.

Logga in med e-post:

1. Gå in på Devolv och tryck på knappen Logga in.
  2. Fyll i din e-postadress.
  3. Kolla din e-post efter en inloggningskod från Devolv och ange den.

Logga in med Apple, Google eller Facebook

1. Gå in på Devolv och tryck på knappen Logga in.
  2. Klicka på Fortsätt för någon av tjänsterna.
  3. Följ sedan instruktionerna som anges.

Vanliga problem

Du har inte fått någon inloggningskod

1. Kontrollera din skräppostmapp och se om meddelandet hamnat där.
  2. Kontrollera att du har angivit rätt e-postadress.

Loggat in med tredjepart och behöver ändra e-post

I nuläget kan du inte ändra e-postadressen för ditt konto om du loggat in med tredjepart. Istället behöver du skapa ett nytt konto med din nya e-postadress.