Lägg till fastighet i projekt

Genom att lägga till en fastighet i ett projekt får du tillgång till mer info om fastighetens förutsättningar. Följ stegen nedan för att lägga till en fastighet i ett projekt.

Lägg till fastighet till projekt utan fastighet:

1. Gå till Projekt.
  2. Välj ett av dina projekt eller skapa ett nytt projekt genom att trycka på Skapa projekt.
  3. Navigera till Projektinfo.
  4. Tryck på knappen Lägg till fastighet.

Lägg till fler fastigheter till samma projekt:

1. Gå till Projekt.
  2. Välj ett av dina projekt eller skapa ett nytt projekt genom att trycka på Skapa projekt.
  3. Navigera till Projektinfo.
  4. Tryck på knappen Hantera fastigheter.
  5. Tryck på knappen Lägg till fastighet.

Använd rullgardinsmenyn för att växla mellan projektinfo för fastigheterna.