Hus utplacerat i Devolvs kartverktyg

Pressmeddelande - 25 AUGUSTI 2023 08:20

Kartverktyget lanseras nationellt

Idag markerar en milstolpe i Devolvs utveckling. Bolagets kartverktyg finns nu tillgängligt i hela Sverige. Med bara några klick och en adress kan du se hur ett nyckelfärdigt hus kommer att se ut på din favorittomt.

Under våren 2023 genomförde Devolv ett pilotprojekt i Skellefteå tillsammans med Sveriges största småhustillverkare, Älvsbyhus. Genom projektet har Devolv dragit stora lärdomar om de utmaningar som privatpersoner och hustillverkare möter i byggprocessen. Tillsammans tar parterna nu nya steg för att göra det enklare för privatpersoner att bygga hus.

Jens Sundström, senior rådgivare på Älvsbyhus, är full av lovord: "Devolv erbjuder det mest avancerade, användarvänliga och verklighetstrogna verktyget vi någonsin stött på. För kunder som kan känna sig överväldigade av traditionella ritningar, belyser detta verktyg klart och tydligt hur deras drömhus kan harmoniera med vald tomt, långt innan någon spade sätts i jorden.”

Devolv fortsätter nu arbetet inför den fullständiga lanseringen av plattformen som sker under hösten. Jonas Bergbom, VD och medgrundare av Devolv kommenterar: "Vi är jätteglada över att kunna lansera kartverktyget i hela landet. Om Sverige ska klara av att möta behovet av bostäder behövs fler lösningar för att stimulera byggandet. Det är inte hållbart att ha en byggprocess utformad utifrån de byggande istället för de boende. I höst ser vi fram emot att presentera nästa steg i vår vision om att demokratisera byggandet av hem."

Avatarbild för presskontakt

Presskontakt

Jonas Bergbom

VD & Medgrundare

[email protected]

+46760058892

Om Devolv

Devolv strävar efter att demokratisera byggandet av hem. Genom att agera plattform för information och aktörer inom byggprocessen vill vi göra det enklare och billigare för privatpersoner att bygga hus.

På devolv.com kan privatpersoner hitta lediga tomter och simulera hus i ett interaktivt kartverktyg. Användare kan enkelt samarbeta i projekt och få hjälp av återförsäljare av nyckelfärdiga hus för att uppfylla sina husdrömmar.