Vyn av en tomt i en interaktiv tomtkarta där ett hus, garage och flera 3D modeller har placerats ut

Pressmeddelande - 2023-08-24 9:18

Sveriges största småhustillverkare ansluter sig till Devolv

Idag markerar en milstolpe i Devolvs utveckling. Bolagets kartverktyg finns nu tillgängligt i hela Sverige. Med bara några klick och en adress kan du se hur nyckelfärdiga hus från Älvsbyhus kommer att se ut på din favorittomt.

Under våren 2023 genomförde Devolv ett pilotprojekt i Skellefteå tillsammans med Älvsbyhus. Genom projektet har Devolv dragit stora lärdomar om de utmaningar som privatpersoner och hustillverkare möter i byggprocessen. Tillsammans tar parterna nu nya steg för att göra det enklare för privatpersoner att bygga hus.

Jens Sundström, senior rådgivare på Älvsbyhus, är full av lovord:
"Devolv erbjuder det mest avancerade, användarvänliga och verklighetstrogna verktyget vi någonsin stött på. För kunder som kan känna sig överväldigade av traditionella ritningar, belyser detta verktyg klart och tydligt hur deras drömhus kan harmoniera med tomt, långt innan någon spade sätts i jorden.”

Devolv fortsätter nu arbetet inför den fullständiga lanseringen av plattformen. Jonas Bergbom, VD och medgrundare av Devolv kommenterar: "Vi är jätteglada över att kunna lansera kartverktyget och att ha en partner som Älvsbyhus med från start. 2024 ser vi fram emot att presentera nästa steg i vår vision om att demokratisera byggandet av hem."

Avatarbild för presskontakt

Presskontakt

Jonas Bergbom

VD & Medgrundare

[email protected]

076-005-8892