Felmeddelande: Ett fel har inträffat

Detta meddelande kan dyka upp om något oförutsätt sker under din användning av sidan. Här är några saker problemet kan orsakas av:

Instabil internetuppkoppling

Vissa saker kan gå fel om du använder sidan med en anslutning långsammare än 10 Mb/s. Detta beror på att nedladdningar kan avbrytas om de tar för lång tid.

Äldre webbläsare

Vi rekommenderar att du använder den senaste version av Chrome, Safari, Edge eller Firefox. Äldre webbläsare kan ha problem med att visa sidan korrekt.

Webbläsarens cache

Om sidan har uppdaterats kan det hända att din webbläsare visar en gammal version av sidan. Om detta har skett kan du behöva rensa webbläsarens cache för att få sidan att fungera som den ska. Läs mer om hur du kan göra detta på rensacache.nu

Åtgärder

I många fall kan du stänga felmeddelandet genom att trycka på krysset och fortsätta som vanligt. Om du märker att något på sidan inte fungerar som det ska efter meddelandet har uppstått kan du testa följande åtgärder:

  1. Ladda om sidan och försök igen
  2. Kontrollera att du har en stabil internetanslutning
  3. Rensa webbläsarens cache enligt ovan
  4. Kontrollera att du använder den senaste versionen av din webbläsare
  5. Kontakta support

Vi jobbar ständigt med att skapa en bättre upplevelse för våra användare. Genom att rapportera buggar och felaktigheter på supportsidan bidrar du till en bättre plattform.

Fick du inte svar på din fråga? Kontakta oss.

Vi svarar så snabbt som möjligt